21.4.-8.5.2011

09.05.2011 14:23

 A máme tu aktualizáciu :). Nejako nie je čas tu hodiť novinky ;). Za tých pár dní sa toho udiaľo dosť.

21.-26.4.2011 sme Veľkonočné prázdniny už druhý rok strávili vo Vinnom. Tam sme trénovali na záhrade pár nábehov do slalomu a zóničky, lebo Kiarka nám ich začala skákať...

1.5.2011 KIARA OSLÁVILA SVOJE 3. NARODENINY!!  Kiarinka moja krásna veľa zdravíčka a šťastíčka ti prajem a veľa ,veľa a veľa trpezlivosti so mnou, veľa pamlskou, hračiek a bláznivých zážitkou, nielen v agility ale aj v každodennom živote :*))

Cez víkendy sme trénovali agility u nás na cvičáku, a tak sa pripravolvali na neoficiálne preteky agility v Poľove.

7.-8.5.2011 sme sa zúčastnili na Neoficiálnych pretekoch agility, ktoré organizoval klub SPAM. KPKA bola reprezentovaná v každej kategórii a to: začiatočníci: Danka Vojteková s Jasankou; pokročilí: Lucka Novotná s Rustym, Danka Vojteková s Ebbie a Saška Hužičková so Zarou; pretekári: Renča Karolová s Mimi, Lenka Brodňanská s Annie a ja s Kiarou. Kiare robil veľký problém látkový tunel, ktorý nechcela vôbec prejsť, tak jej ho museli nadvihovať...Rozhodkyňou bola Lenka Petnyová, ktorá stavala naozaj zaujímavé parkúriky, pre ktorých si trebalo ustrážiť psa, aby sme ho nevyslali na inú prekážku. Atmosféra bola super, povzbudzovalo sa a tešili sme sa z úspešne zabehnutých parkúrov našich malých nezbedníkov.