12.-29.5.2011

29.05.2011 19:04

12.5. boli sme na psíčkarskej prechádzke v Košickej Novej Vsi. Prešli sme sa cez les až na pole, či ako sa to dá nazvať :). Tam sme si spravili "piknik", psy sa vyšantili, pobehali vo veľkej tráve a hlavné je, že sa unavili ;). PS: TU nájdete odkaz na dvoch zaľúbencov.

14.-15.5. sme boli vo Vinnom, tam sme pobehali so psami po okolí Šíravy, psy sa vyšantili vo vode a v nedeľu sme boli pozrieť malých drobcov.

28.-29.5 zúčastnili sme sa Cassovia Cup-u, kde rozhocom bol Nalle Jansson (Švéd). Kiara pekne pridala, nabrala na sebavedomí a ja som bola z toho dosť paf, čo sa ukázalo aj na našom prvom behu. Postupne sme sa však zlepšovali. V sobotu sme skúšku SA1 zabehli s jedným odmietnutím- zlý nábeh do slalomu a dvomi chybami- zhodenie skočky (hneď na prvej skočke, čo spôsobil malý rozbeh :(() a skočenie zóny na kladine, tak sme sa umiestnili na 6. mieste. V nedeľu to už bolo lepšie. Skúška  SA1: jedno odmietnutie- na skočke, mi ju obehla- moja chyba... a umiestnili sme sa na 4.mieste so známkou výborný. Počasie vyšlo "na chlp" super :)). V sobotu hneď po vyhodnotení začalo liať- bolo to len tak-tak. V nedeľu to vyzeralo dosť biedne, ale nakoniec ani nepršalo, len troška fúkalo a bola zima, ale nakoniec sa oteplilo a ukázal sa "Oskar", takže sme behali len v krátkom tričku. Na týchto pretekoch- možem povedať- bolo vidno, že sme zamakali a poriadne trénovali. Nabudúce to bude ešte lepšie, keďže Kiara sa rýchlo a ľahko učí nové veci :))

Fotky: Sobota      Nedeľa

Video